Kedves Látogatóm!

Szeretettel üdvözöllek életvezetési kérdésekkel foglalkozó honlapomon.

SONY DSC

  Az asztrológia 14-15 éves korom óta érdekel, szabadidőmben, autodidakta módon sokat olvastam a témáról. Elhatároztam, ha tanulmányaimat befejezem, komolyan kezdek vele foglalkozni, beiratkozom majd egy „asztrológia iskolába”. Az évek teltek, leérettségiztem egy közgazdasági szakközépiskolában, jöttek a különböző tanfolyamok, majd elkezdtem egy közgazdasági főiskolát és diplomát szereztem. Az asztrológia maradt továbbra is hobbi, de mindig éreztem, hogy ez több annál, az életem meghatározó része.

Amikor elkezdtem a kereskedelemben dolgozni, egyik ismerősöm által eljutottam az egyik neves asztrológia iskolába, majd ezt követte a másik. Ahogy haladtam előre a „tanulásban” egyre nőtt a késztetés, hogy még többet megtudjak róla. Ma is úgy gondolom, talán egy élet is kevés ahhoz, hogy az ember megismerje az asztrológiát és főként önmagát, hiszen az asztrológia egy önismereti tárgy. Egy olyan tudás, amely nemcsak közelebb visz önmagunkhoz, hanem gyakorlatot ad az életünkben felmerülő kihívások, nehézségek, és alapvető kérdések megválaszolására. Arról nem beszélve, hogy segíthetünk általa más emberek problémáinak megoldásában és az asztrológiai képletük alapján egy személyre szabott alternatívát, „utat” javasoljunk. Én erre használom az asztrológiát.

A tradicionális (mezopotámiai) asztrológiát nyolc éve tanulom, és három éve készítek elemzéseket a hozzám fordulóknak. Szeretek emberekkel foglalkozni, szívesen hallgatom meg élettörténeteiket, és legjobb tudásom szerint igyekszem nehézségeikre, problémáikra megoldást kínálni az asztrológia évezredes eszközeivel.
Elemzéseimet mindig a születési időpont korrekciójával kezdem. Nagyon ritkán lehet ugyanis tudni az egészen pontos születési időt: órát és percet. Ez a megadott életesemények alapján visszakereshető. A pontos születési időpont elengedhetetlen a kérdésekre keresett pontos válaszokhoz. Ezt tartom hitelesnek.
Ugyanakkor az elemzéseknél fontosnak tartom a személyes kontaktust, mert egy tanácsadás akkor teljeskörű, ha mindkét fél jelen van. Nem hiszek a virtuális, újságon, televízión vagy interneten keresztüli, személytelen tanácsadásban. Beszélgetés közben további lényeges információk és kérdések merülhetnek fel, amely elengedhetetlenül szükséges egy-egy probléma megoldásához.
Senkit sem szeretnék meggyőzni az asztrológiáról, csak szeretném közvetíteni azt a tudást, amely az én életemben működik, és hiszem, hogy ennek a csodálatos tudománynak minden ember életében ott van a helye.

Fordulj hozzám bizalommal, ha keresed a választ arra, hogy:
- mi az életfeladatod,
- milyen pályát, illetve hivatást válassz,
- milyen pár illik hozzád,
- optimális idő kiválasztása házasságra, gyerekvállalásra, válásra, műtétre, cégalapításra, munkahelyváltásra, költözésre 
- menjél-e külföldre vagy sem,
- önálló vagy társas vállalkozásba kezdjél.

Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel szeretettel várlak. 

 

Vendégeimet a NapFényHáz Kultúrális Kreatív Műhelyben, 1094 Budapest, Márton u. 35/a. fszt. 5. (19-es kapucsengő);

valamint az Egy s Ég Központban, 1022 Budapest, Hankóczy Jenő u. 35. tudom fogadni. 

 

Időpontot az alábbi elérhetőségeken egyeztethetünk:

Tel.: +36-30-734-40-14

email: krisztina.novak[kukac]hotmail.hu

 

Halaska-Novák Krisztina © Minden jog fenntartva